Rendezvényeink

Az április 18.-i  borkóstoló sajnos elmarad!

 Hiszünk benne, hogy tudatos egyéni és közös döntéseinkkel sokat tehetünk az országos járvány elkerüléséért. A döntést, hogy mi legyen a sorsa a rendezvényünknek meghozták helyettünk.

Természetesen a jegyek értéke -ahogy ígértük- levásárolható az üzletünkben 2020. április 18-ig. Gyertek mielőbb!!

Borhajó

Egy rendhagyóan különleges borkóstoló a Dunán és a Rábán hajózva!  5-6 boros  jó hangulatú kóstolóval NagyRobi irányításával.

Miközben a pannonhalmi borvidék gyöngyszemeit kortyolgatjuk, pazar látványban lehet részünk, hiszen Győr belvárosát a lemenő nap fényében egészen más perspektívából figyelhetjük meg és nem csak az elfogyasztott bor miatt…

Természetesen nem maradnak el a borhoz kapcsolódó régi győri sztorik sem, a megszokott “boros-standupos” hangulat garantált.

Borsuli

Miről szól a borsulink?

Légy Te a társaság borszakértője!

Manapság, szerencsére újra divat érteni a borhoz, értően inni és értően vásárolni. Minden társaságban, baráti körben vannak már „borértők”, s nyugodtan mondhatjuk, a bor újra lelkünket melengetően reneszánszát éli. A minőségi borfogyasztás egyre többeknek jelent többet, mint egyszerű íz-élmény, s valamit a filozófiájából, emberi oldaláról, a hatalmas történelmi múltjáról, hagyományairól is igyekezünk megtudni, megismerni.

Tudod jól, hogy szerintünk a bor a lazításról is szól, ezért hanyagolnánk a visszhangos termeket, a fehér abroszokat, a fennkölt szólamokat és a gótikus arckifejezéseket. E rövid képzés nem akar belőled “borsznob”-ot faragni, egyáltalán nem ez a cél! Sokkal inkább szeretnénk, hogy aki most lép a borfogyasztás rögös, ámde roppant izgalmas útjára, kezdi megismerni a sokszínű magyar borokat, az könnyedén el tudjon indulni ebben a hatalmas tudáserdőben és ehhez nyújtsunk segítséget.

Mióta iszunk bort? Hogy alakultak ki a borvidékek? Milyenek a szőlőfajták, borfajták? Milyen módon készül, fejlődik a bor? Hogyan válasszunk bort? Milyen ételhez milyen bort társítsunk? Hogyan kóstoljuk a bort? Mire figyeljünk közben? Milyen sztorik, izgalmas hagyományok kötődnek ehhez a nemes nedűhöz?

A válaszok keresése közben, a borokat a fogyasztó, azaz a „mi” szempontunkból is vizsgáljuk:
savak, tanninok, barrique, siller… Rengeteg kérdés merülhet fel bennünk, mindegyikre igyekszünk választ adni e hat alkalommal, majd egy közös pincelátogatás során mindezeket a gyakorlatban is kipróbálhatjuk.

Zseniális csütörtök esték – Mindenkinek

Borkóstolók

Céges és privát társaságok boros estjei,

akár hidegtálakkal az üzletben 20 főig,

vagy bárhol, ahol Te szeretnéd.

Gyere tegyél próbára minket, állandó kóstolási lehetőséggel és a legprofibb tanácsadással várunk!

Hétfőtől szombatig,

10:00-20:00 óráig

Ha nem tudod még, hogy mit szeretnél, mi segítünk Neked.

Garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni!

Therápia Bor és Párlat

Győr legnagyobb italválasztéka

E-mail

gyor@therapiabor.hu

Telefon

Üzlet

9022 Győr, Pálffy u. 1.

Kedves Látogatóink!

A Kantharosz Gála április 16-i rendezvényét az egészségügyi vészhelyzetre való tekintettel nem tudjuk megrendezni.
A Gála további sorsáról a napokban hoz döntést a szervező bizottság.
Ekkor ismertetjük majd, hogy a már megvásárolt jegyeikkel mi a teendő, Önöknek milyen lehetőségeik lesznek.
Addig is kérjük türelmüket és nagyon sajnáljuk.
Megértésüket köszönve: Therápia Bor és Párlat